Kognitiivisen psykoterapian yhdistys

Koulutukset

Ajankohtaista

22.9.2017Katse vuoden 2018 koulutuksiin
Syksy on jo edennyt sen verran pitkälle, että Luotteessa ollaan varauduttu jo 2018 kevään koulutustarjontaan. Käy tutustumassa koulutuskalenteriin http://luote.fi/koulutuskalenteri. Tarjolla koulutusta mm. unista, ahdistuksesta ja terapiasuhteesta.
13.9.2017Kouluttajafoorumi Oulussa, pe 17.11. ja jäsenilta to 16.11.
Syksyn kouluttajafoorumi järjestetään Oulussa, perjantaina 17.11. Teemana tällä kertaa "Tutkimuksellinen ote psykoterapiassa + mitä uutta psykoterapiatutkimuksesta?". Kouluttajana Raimo Lappalainen Jyväskylän yliopiston psykologian laitokselta. Paikkana Sokos Hotelli Arina, kokoustilat, osoitteessa Pakkahuoneenkatu 16, 90100 Oulu.
1.9.2017Oulun jäsenilta marraskuussa - ehdota päivää
Ouluun suunnitellaan jäseniltaa perjantaina 17.11.17 järjestettävän kouluttajaforumin yhteyteen. Jäseniltä toivotaan nyt pikaista kannanottoa illan parhaasta ajankohdasta. Vaihtoehdot ovat torstai 16.11 tai perjantai 17.11. Lähetä vastauksesi sähköpostitse osoitteeseen eero.keinanen@skeema.fi  
29.8.2017Vielä ehtii mukaan Body staging koulutukseen - ilmoittautuminen 31.8.2017 mennessä
Viimeinen mahdollisuus päästä mukaan oppimaan Body Staging – menetelmää. Kyseessä on refleksiivinen prosessimenetelmä, jota käytetään kompleksisten traumojen ja dissosiatiivisen identiteettihäiriön hoidossa (Herbert,
25.8.2017Uudet verkkosivut julkaistu
Yhdistyksen verkkosivut uudistuivat! Uuden ilmeen lisäksi myös jäsenalueelle kirjautuminen on muuttunut. Jäsenille lähetetään tästä piakkoin lisätietoa. Käy myös tutustumassa Luote Oy:n uudistuneisiin verkkosivuihin osoitteessa www.luote.fi