Kognitiivisen psykoterapian yhdistys

Koulutukset

Ajankohtaista

Kognitiivisen psykoterapian yhdistyksen vuosikokous 7.4.2018
Yhdistyksen vuosikokous lähestyy! Kokoonnumme Ostrobotnian Baarikabinetissa, osoitteessa Töölönkatu 3, Helsinki. Kahvi ja ilmoittautuminen alkavat klo 15:15 ja klo 16:00 kuulemme LT Anita Saariahon esityksen aiheesta Aleksitymia, krooninen kipu ja skeemat.
Haku Turun yksilöpsykoterapeuttikoulutukseen auki 23.4.2018 saakka
Haku syksyllä 2018 alkavaan Turun yksilöpsykoterapeuttikoulutukseen on nyt käynnissä ja hakemuksia otetaan vastaan 23.4.18 saakka. Koulutus antaa valmiudet toimia itsenäisesti psykoterapeuttina ja koulutuksesta valmistuneet osaavat laaja-alaisesti soveltaa kognitiivisen psykoterapian teoreettista viitekehystä. Koulutuksen kohderyhmänä ovat terveydenhuollon ja sosiaalialan ammattihenkilöt.
Kevään kouluttajafoorumi lähestyy
Tämän kevään kouluttajafoorumi pidetään la 7.4. Helsingin Ostrobotnialla. Teemana tällä kertaa psykoterapeuttikoulutusten käytäntöjen yhdenmukaistaminen. Jäsenille lisätietoa tapahtumasta jäsenalueella, kohdassa Kouluttajafoorumi.
Kognitiivisen psykoterapian psykoterapeuttikoulutuksen haku Ouluun päättynyt
Helmikuun haku Jyväskylän yliopiston Oulussa syksyllä 2018 alkavaa Kognitiivisen psykoterapian psykoterapeuttikoulutukseen on päättynyt. Tarkemmat tiedot alkavan koulutuksen sisällöstä oheisesta linkistä.
Oulun kouluttajafoorumi, syksy 2017
Oulun kouluttajafoorumi järjestettiin perjantaina 17.11.17. Puhujana toimi Raimo Lappalainen, joka kertoi tutkimuksellisesta otteesta psykoterapiassa.