Kognitiivisen psykoterapian yhdistys

Koulutukset

Ajankohtaista

KOPSY:n Vuosikokous
Kognitiivisen psykoterapian yhdistyksen KOPSY:n sääntömääräinen vuosikokous pidettiin 6.4.2019 Helsingissä ravintola Ostrobotnialla. Kokousta edelsi PsT Niko Flinkin mielenkiintoinen ja ajankohtainen luento skeemoista ja niiden suhteesta masennukseseen ja itsetuhoisuuteen. Tohtori Flinkin väitöskirja on vapaasti saatavilla Itä-Suomen Yliopiston sivuilta.  
KOPSYn asiantuntijat mukana uudessa lasten ja nuorten käytöshäiriöiden käypähoitosuosituksessa
Lääkäriseura Duodecim julkaisi joulukuussa lasten ja nuorten käytöshäiriöiden käypähoitosuosituksen. Kognitiivisen psykoterapian yhdistyksen jäsen Jorma Fredriksson oli mukana suositusta laatineessa työryhmässä.
Merkittävä uusi kirja “Lasten ja nuorten kognitiiviset käyttäytymisterapiat”
Kognitiivisen psykoterapian kannalta toinen merkittävä uutinen on loppuvuodesta julkaistu kirja "Lasten ja nuorten kognitiiviset ja käyttäytymisterapiat" (Duodecim). Kirja on ensimmäinen kattava teos kognitiivisen terapian menetelmistä lapsille ja nuorille.
WCBCT -kongressi Berliinissä 17.-20.7.2019
Vaikka kesään on vielä aikaa, niin on hyvä huomioida jo nyt että 17-20.7.2019 pidetään WCBCT - konferenssi Berliinissä, mikä kokoaa jälleen yhteen kaikki kansainvälisesti merkittävät tutkijat ja kliinikot kognitiivisen psykoterapian alueelta.
Tärkeää ajankohtaista yhdistyksen jäsenille!
Tärkeitä ajankohtaisia asioita ovat jo nyt kalenteroitavaksi vuosikokous 6.4 ja suunnitteilla oleva yhdistyksen ekskursio Pietariin elokuun puolivälissä. Näistä tulee tarkempaa tietoa myöhemmin.