KOPSY:n Vuosikokous

Kognitiivisen psykoterapian yhdistyksen KOPSY:n sääntömääräinen vuosikokous pidettiin 6.4.2019 Helsingissä ravintola Ostrobotnialla. Kokousta edelsi PsT Niko Flinkin mielenkiintoinen ja ajankohtainen luento skeemoista ja niiden suhteesta masennukseseen ja itsetuhoisuuteen. Tohtori Flinkin väitöskirja on vapaasti saatavilla Itä-Suomen Yliopiston sivuilta.

 

Yhdistyksen vuosikokouksessa käytiin läpi yhdistyksen taloustilanne ja esiteltiin edellisen vuoden toimintakertomus ja käytiin läpi tulevan vuoden toimintasuunnitelma. Jäsenistö on saanut runsaasti katetta jäsenyydelleen, mm. jäseniltoja, koulutuksia, apurahoja tutkimiseen ja konferenssimatkaamiseen. Tulevana vuonna jatkuu toiminta edellisen kaltaisena ja lisäksi on tulossa mielenkiintoinen jäsenmatka Pietariin! KOPSY:n hallituksen puheenjohtajana jatkaa ensi vuoden Kirsi Räisänen.

 

Vuosikokouksessa käsiteltiin sääntömääräisten asioiden lisäksi KOPSY:n omistaman Luote OY:n ajankohtainen tilanne. Luote OY vastaa kognitiivisen terapian koulutustoiminnasta ja on 100% KOPSY:n omistama yritys. Luote OY:n talous on vakaa ja toimintaa vie nyt eteenpäin uusi parivaljakko, toimitusjohtaja Susan Laitala ja uusi hallituksen puheenjohtaja Anna Simonsen, uuden hallituksen kanssa. Onnea matkaan!